Dijkwater 189, 1025 CW Amsterdam

Dijkwater 189, 1025 CW Amsterdam
Dijkwater 189, 1025 CW Amsterdam
Te koop €549.000 ,- k.k. - Apartment
RH-5943-property 3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s) 1 Parkeerplaats(en) 1981 Bouwjaar 120 m²

Schitterend, zeer ruim gelijkvloers 5-kamer hoekappartement van ca. 120 m2 (op dit moment 1 woonkamer, 1 eet-/werkkamer en 3 slaapkamers), direct naast de lift op de derde verdieping van een appartementencomplex met 4 woonlagen gelegen in Amsterdam-Noord tegenover het winkelcentrum “Boven ‘t Y” en op loopafstand van het busstation.

Het appartement heeft veel ramen derhalve veel lichtinval, een ruim balkon en uitzicht op het winkelcentrum. De eet-/werkkamer is eenvoudig in originele staat terug te brengen.

Het winkelcentrum “Boven `t Y” op Buikslotermeerplein (Hema/C&A/Mediamarkt, etc), de markt, crèche, (basis)scholen, ziekenhuis en bushaltes bevinden zich op loopafstand.

Het centrum van Amsterdam is makkelijk met de bus, fiets, auto en/of de Noord/ Zuidlijn te bereiken. Binnen 2 minuten bent u op de snelweg A10 ringweg Noord.

De Noord/Zuidlijn halte is in de nabijheid van de woning en er zijn diverse scholen in de buurt. Ook zijn er diverse openbare vervoeraansluitingen naar Amsterdam-Centrum.

Het appartement ligt direct tegenover het winkelcentrum “Boven `t Y” op Buikslotermeerplein met diverse winkels, namelijk Action, Lidl, Jumbo, Basic Fit, Kruidvat en Hema.

Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A1, A4, A9 en A10) en openbaar vervoer. Uw boodschappen doet u bij winkelcentrum “Boven `t Y”, welk is gelegen op loopafstand van het appartement alsook het openbaar vervoer.

Indeling:
Centrale entree, lift/trap, galerij/voordeur, hal/garderobe, keuken, voorheen 1e slaapkamer is nu betrokken bij de woonkamer en wordt als eet-/werkkamer gebruikt, toilet, ruime woonkamer, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3 en badkamer.

Zowel de slaapkamers als de woonkamer zijn ruim en hebben veel lichtinval. Alle muren, plafonds en raamkozijnen binnenshuis zijn helemaal opgeknapt.

Luxe keuken met granieten bladen en afzuigsysteem naar buiten, voorzien van inbouwapparatuur ( 4 pits gasfornuis en vaatwasser).

Badkamer geheel betegeld tot aan het plafond, wastafel en was- en droogmachine aansluiting. Toilet is geheel betegeld tot aan het plafond.

Via de woonkamer heeft u toegang tot een supergroot balkon van 18 m2 (1.5 x 12 meter), dat is gelegen op het zuiden en over de gehele breedte van het appartement.

Kelder:
Box ca. 18 m2 v.v. elektra.

Kadastrale gegevens:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de vijf-kamer-woning gelegen op de derde verdieping met berging gelegen in de onderbouw van na te melden gebouw, plaatselijk bekend als Dijkwater 189 te 1025 CW Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie AL complexaanduiding 2042-A, appartementsindex 33, uitmakende twee/dertien/honderdste procent (2,13% van de gemeenschap, bestaande uit de voortdurende erfpacht van een perceel grond, eigendom van de gemeente Amsterdam, gelegen te Amsterdam aan Dijkwater…

Bouwjaar: 1981
Verwarming en warmwater: middels blokverwarming

Voordelen:
• De gehele woning is voorzien van mooie plavuizenvloer.
• Geheel voorzien van dubbel glas.
• Berging in de kelder.
• In de nabijheid van water en park.
• Openbaar vervoer en winkelcentrum op loopafstand.
• Ringweg A10 op 2 minuten afstand.
• Woonoppervlakte ca. 120 m2.
• Complex met lift.
• Gezonde VvE

Erfpacht niet afgekocht:
Erfpacht canon ca. € 764,- per half jaar tot 31 maart 2030 (fiscaal aftrekbaar).

Vaste lasten per jaar:
• Onroerende zaak belasting eigenaarsgedeelte: ca. € 123,-
• Rioolrecht: ca. € 131,-
• Afvalstoffenheffing: ca. € 313,-
• Servicekosten: ca. € 317,- per maand inclusief stookkosten

Vraagprijs: € 549.000,- k.k.

Oplevering: in overleg

Separaat te koop garagebox Dijkwater 281 te 1025 CW Amsterdam

Keurige garagebox van ca. 18 m² met elektra voorziening gelegen in de plint van het goed onderhouden appartementencomplex gelegen aan Dijkwater 281 te Amsterdam-Noord. Uitstekend geschikt voor de stalling van een oldtimer, opslag of als voorraad/stallingsruimte voor een aannemer of marktkoopman. De garagebox is voorzien van een beveiligde elektrische overheaddeur met afstandsbediening.

• Erfpacht canon: € 159,- per halfjaar (fiscaal aftrekbaar).
• Servicekosten: € 35,- per maand.

De garagebox kan tezamen met bovenstaande woning of separaat worden gekocht.

Vraagprijs: € 60.000,- k.k.

Oplevering: in overleg

Uw Makelaar Krish A. Mangré

Proactief, ambitieus, resultaatgericht, probleemoplossend denken en handelen…
E-mail