Rohnbachstraße, 75337 Enzklösterle

Rohnbachstraße, 75337 Enzklösterle
Rohnbachstraße, 75337 Enzklösterle
Te huur €4.500 /mnd - Apartment Building
RH-5814-property 2.800 m2 22 Slaapkamer(s) 11 Badkamer(s)

Dit hotel en/of appartementencomplex is gelegen in Enzklösterle, welke een plaats en gemeente in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg is en maakt deel uit van het Landkreis Calw. Enzklösterle telt 1.161 inwoners in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg.

Baden-Württemberg is een deelstaat in het zuidwesten van Duitsland. De deelstaat heeft een oppervlakte van 35.750 km² en 10.631.278 inwoners. De hoofdstad is Stuttgart. Baden-Württemberg ontstond als deelstaat in 1952 door een fusie. Het is zowel in grootte als in aantal inwoners de derde deelstaat van het land.

De naam Enzklösterle komt van een cisterciënserklooster die in 1148 in de buurt is gesticht, het klooster zou na de reïnformatie in 1536 opgeheven worden. In 1826 is het plaatsje zelfstandig geworden eerder lag in de gemeente Bad Wildbad. In 1935 werd de gemeente groter door het samenvoegen van de gemeente Enzthal (dat voor 1829 in de gemeente Simmersfeld lag). Hoewel de gemeente Enzthal groter was heeft men toch voor Enzklösterle gekozen.

Enzklösterle heeft een oppervlakte van 20.20 km² en grenst aan de gemeenten Bad Wildbad, Gernsbach, Forbach, Seewald en Simmersfeld.

Enzklösterle heeft een gemiddelde hoogte van 590 meter.

Het gebouw telt 11 appartementen met elk een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Elk appartement kan separaat voor korte of lange duur worden verhuurd. Het inschrijven op dit adres is mogelijk.

Maar de accommodatie kan ook als hotel worden geëxploiteerd. Alle vereiste vergunningen zijn aanwezig.

Dit hotel en/of appartementencomplex wordt omringd door ca.2.800 m2 eigen grond, met heel veel groen en bos. Er zijn voldoende parkeerplaatsen, het hele gebouw is onderkelderd en er is een sauna aanwezig.

In de omringende tuin zijn er zitjes, speelweides, barbeque plekjes, rustplekken en wandelpadden gecreëerd.

De accommodatie en omringende tuin is goed onderhouden en de stoffering en meubilering is standaard.

Dit hotel en/of appartementencomplex is per direct te huur of te koop.

Huurprijs: € 4.500,= per maand exclusief, maar inclusief stoffering en meubilering
Borg: 3 maanden huur

Verkoopprijs: € 650.000,= k.k.

Oplevering: per direct

Map

Uw Makelaar Krish A. Mangré

Proactief, ambitieus, resultaatgericht, probleemoplossend denken en handelen…
E-mail

Krish A. Mangré